Torvecafe

Torvevaféen ligger centralt i Skals lige ud til torvet og overfor Købmanden. Torvecafeen drives af 15 modne kvinder, der løbende sørger for arrangementer i cafeen og gratis forplejning til deltagerne. 

Torvecafeen er åben alle lørdage i ulige uger. Programmet varierer og kan byde på foredrag, fællessang og dialog om byens udvikling. 

Alle  er velkommen.

Se, hvem der står for Torvecafeen her

Borgerforeningen står for den økonomiske drift med sponsorater fra lokale erhvervsdrivende til eksempelvis kaffe. 

Cafée (1)
Torvecafeen 2019 (5)

Caféen har åben hver anden lørdag i ulige uger fra kl. 10.30 til 13.30. 11.30 vil der oftest være et indslag, og ellers hygger vi os med snak om Skals og gode ideer til byens udvikling, hører hvordan det går og lærer nye mennesker at kende.

Der har f.eks. været oplæg ved Fjordklyngen, Borgerforeningen, initiativgruppen, gruppen omkring rensningsanlægget, vores lokale politiker Elo Nielsen, de tre skoleledere i Skals og repræsentanter for foreninger i byen.

Af mere underholdende karakter har vi haft besøg af en oplæser, en historiefortæller, og af lokale borger som har fortalt om deres liv eller deres interesser. Vi har sunget sammen, nogle gange med hjælp af musikere. Alt dette foregår til en kop kaffe et og et stykke kage - og det hele er ganske gratis.

kom, hvis du har lyst til at få en snak, en kop kaffe, et hvil efter indkøbene, høre et oplæg eller til at være sammen med andre om lokale ting og ideer til disse. Kom også, hvis du selv har noget, du gerne vil fortælle om. 

Ved døren til caféen og på Skals bys hjemmeside kan du se programmet for de enkelte gange.

Cafégruppen

Torvecafeen 2019 (3)